Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular aposta per l'esport valencià i manté la col·laboració amb Golsmedia Sports21/01/2019

Caixa Popular i Golsmedia Sports han renovat la seua vinculació per a aquest 2019, a través del patrocini esportiu. L'entitat financera valenciana es converteix així en "Main sponsor" un any més del mitjà de comunicació esportiu Golsmedia Sports així com de la seua plataforma informativa www.golsmedia.com referent a la Comunitat Valenciana.

Una aposta que ve afermant-se des de fa quatre anys i que aquest any a més s'ha vist enfortida per a continuar dotant de majors recursos i potenciat en major mesura si cap la cobertura i difusió de l'esport en la nostra comunitat.

Aquest acord, l'han rubricat el Director General de Caixa Popular, Sr. Rosendo Ortí i el Director General de Golsmedia Sports, Sr. Alberto Aparicio.

En paraules el Director general de Caixa Popular Rosendo Ortí, "Apostar per Golsmedia Sports, és apostar per l'esport valencià, un mitjà que es preocupa de tots els nostres esportistes, clubs i equips així com de tots els seus seguidors i aficionats de València, Castelló i Alacant".

Per part seua, el Director General de Golsmedia Sports, Alberto Aparicio es mostrava molt satisfet "per continuar estrenyent llaços amb una entitat valenciana tan important com Caixa Popular". A més ressaltava que "els seus principis i valors són molt pròxims als nostres, sent solidaris i contribuint pas a pas a millorar la nostra societat".

Accions i iniciatives com la de #Esportsolidari promogudes conjuntament per Caixa Popular i Golsmedia Sports i que recapta cada any 3000 quilos d'aliments en favor dels més necessitats, a través de la participació de la gent, són un clar exemple que esport, valors i solidaritat són possible gràcies al compromís social de totes dues entitats.

Una molt bona notícia en definitiva, per als esportistes i seguidors de l'esport regional a la Comunitat Valenciana.

Caixa Popular - Gener 2019