Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular acull la presentació del jugador del Valencia Basket Joan Sastre01/08/2016

Com a patrocinadors del Valencia Basket, el nou fitxatge del Club taronja Joan Sastre s’ha presentat en l'Oficina de Servicis de Caixa Popular, situada en el Parc Tecnològic de Paterna.
 
El jugador espanyol procedix de CAI Zaragoza, amb el qual va disputar les dos últimes temporades. A més, malgrat la seua joventut, Sastre acumula una important experiència, ja que la pròxima serà la seua huitena temporada en la Liga Endesa. L´aler balear ha triat per a la seua nova etapa com taronja lluir el dorsal 30, ja que el seu nombre habitual, el 15, es troba retirat en honor a Víctor Luengo.
 
Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular, ha exercit d'amfitrió i ha sigut el primer a prendre la paraula per a assenyalar que “estem encantats de la col·laboració que tenim amb Valencia Basket, som dos entitats que compartim que som valencianes i que estem molt identificats amb els mateixos valors. La Cultura de l'Esforç és molt important tant per a ells com per a nosaltres”
 
El nou jugador taronja ha estat acompanyat pel conseller delegat del club, Paco Raga i pel president Vicente Solá. Este últim ha sigut el representant del Club que ha continuat amb el torn d'intervencions i ho ha fet precisament dirigint unes paraules per a la institució que albergava esta presentació, donant les gràcies a Caixa Popular per “seguir amb esta col·laboració, per seguir recolzant al Valencia Basket. Estem encantats de sentir el respatler d'una entitat tan important com esta, valenciana com nosaltres. Tots els patrocinadors són molt importants per a nosaltres, però especialment els valencians”
 
Caixa Popular continuarà patrocinant a Valencia Basket durant la temporada 2016-17, per la qual cosa el president taronja i el conseller delegat li han fet entrega a Rosendo Ortí d'una camiseta commemorativa d'este recolzament en la que podien vore's el logotip de Caixa Popular i els anys de camí conjunt d'estes dues entitats des del 2014 i com a mínim fins al 2017.
 
Vicente Solá ha reprès la paraula per a donar la benvinguda a Joan Sastre i comentar que es tracta d'un jugador “al que venim seguint des de fa temps i amb el qual finalment hem pogut fer coincidir els nostres camins. És un jugador amb una progressió i amb una enorme capacitat de creixement que estem convençuts que la va a continuar ací, però ja consolidat com un jugador important en la Liga Endesa. Estic segur que ens vas a ajudar moltíssim”.
 
L'últim a comparèixer ha sigut el protagonista del matí, Joan Sastre, que en les seues primeres paraules com taronja ha volgut agrair a Valencia Basket “la confiança que han dipositat en mi, és un gran repte i suposa un pas endavant en la meua carrera. Estic molt orgullós i content de poder jugar en un Club com este i espere poder ajudar a l'equip i al Club a aconseguir els seus objectius en els anys que estiga ací”.

Caixa Popular - Agost 2016