Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Volta a Peu València Caixa Popular obri les portes de la seua 36ena edició a tota la ciutadania10/05/2018

La carrera degana de la ciutat ha superat la xifra de 4.000 inscrits mancant poc més d'una setmana per a la seua celebració el diumenge 20 de maig

La Volta a Peu València Caixa Popular ha presentat la seua 36ena edició que se celebrarà diumenge que ve 20 de maig. L'esdeveniment esportiu més popular de la ciutat, que albergarà la seua 64ena explicant les edicions de l'època antiga, congregarà a milers i milers de ciutadans de València amb l'objectiu d'oferir un matí especial amb una carrera autèntica, local i valenciana. De moment ja s'ha superat la xifra de 4.000 inscrits amb el format d'inscripcions presencials i online que ha implantat l'organització. No obstant açò, és tradició que el gruix d'inscripcions d'aquesta carrera es produïsca en els últims 10 dies, per la qual cosa s'espera un creixement en el cens que porte la carrera per sobre dels 10.000 inscrits.

L'organització ha presentat la prova davant les autoritats, convidats i marques patrocinadores en l'edifici La Nau de la Universitat de València. En un espai especial i valencià s'ha donat el tret d'eixida a la Volta a Peu València Caixa Popular 2018, comptant amb la presència de Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Deportes de l'Ajuntament de València; Paco Borao, president de la S.D. Correcaminos; José Maria Company, director de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular; i Pau Pérez Rico, director regional de Relacions Externes d'El Corte Inglés.

Destacada participació femenina

A més, tal com va succeir l'any 2017, la Volta a Peu València Caixa Popular torna a destacar-se com una de les poques carreres de la ciutat en les quals la participació femenina se situa per sobre de la masculina. A dia de hui, més d'un 51% dels inscrits són dones, per la qual cosa es pot confirmar com una de les grans carreres de la ciutat que a més compten amb un cens equiparat quant a sexes. Per la seua banda, la prova manté el seu circuit de 8 quilòmetres, amb centre neuràlgic en el Passeig de l'Albereda, i la seua eixida a partir de les 10:00 hores del pròxim diumenge 20 de maig.

Mancant poc més d'una setmana per a la celebració de l'esdeveniment, la Volta a Peu València Caixa Popular manté les seues inscripcions obertes. Amb un preu de 3 euros, dels quals un d'ells es lliurarà a l'entitat solidària Músicos per la salud, tot aquell que ho desitge pot adquirir el seu dorsal a través de la web de la prova (www.voltaapeuvalencia.org), en qualsevol de les oficines de Caixa Popular o en les plantes d'esports d'El Corte Inglés fins al pròxim 19 de maig.

Caixa Popular - Maig 2018