Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El suport a la infància hospitalitzada, nou repte solidari de l'equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA05/09/2018

Aprofitant la primera etapa de descans de La Vuelta, els ciclistes de l'equip Caja Rural-Seguros RGA han visitat als xiquets ingressats en l'Hospital Universitari de Salamanca.

L’equip Caja Rural-Seguros RGA, que fa anys que destaca per ser l'equip més solidari de l'escamot, ha decidit aprofitar la primera jornada de descans de la Vuelta 2018 per a fer una visita als xiquets ingressats en l'hospital de Salamanca. En aquesta visita, plena d'emoció i diversió, els 8 ciclistes que estan disputant la ronda espanyola han pogut gaudir d'un temps molt valuós i enriquidor, tant per als esportistes com per als xiquets. Sergio Pardilla feia balanç de la visita: "Gràcies a Creu Roja Joventut i a l'Hospital Universitari de Salamanca hem pogut gaudir d'uns moments molt especials amb aquests xics que han demostrat tenir una fortalesa increïble".

Aquest gran gest de l'equip ciclista va servir perquè els seus patrocinadors principals, Seguros RGA i les Caixes Rurals, conscients que vegades l'oci es converteix en la millor medicina per a les persones hospitalitzades, més encara si són xiquets, decidiren apostar pel projecte Infància Hospitalitzada de Creu Roja Joventut i destinar el 10% de la facturació de Seguros RGA del pròxim 6 de setembre per a aquesta fi.

Eixe dia, el 6 de setembre, se celebra el tradicional Dia de la Samarreta del Grup Caixa Rural, en el qual els més de 8.000 empleats del Grup Caixa Rural canvien els seus vestits per samarretes verdes que, en aquesta ocasió, aniran plenes d'esperança per a tots els xiquets hospitalitzats que no tenen l'oportunitat de gaudir de l'oci a causa de la seua estada en els hospitals.

La recaptació aconseguida el 6 de setembre permetrà realitzar activitats d'oci (concerts, espectacles, sessions de contacontes…) en els territoris en els quals estan presents les diferents Caixes Rurals que formen el Grup Caixa Rural.

Amb aquestes accions, el Grup Caixa Rural i Creu Roja Joventut tractaran d'omplir d'emocions positives els hospitals d'Espanya, alguna cosa que ha demostrat tenir un vertader efecte en el benestar i la millorança física dels xiquets hospitalitzats.

Caixa Popular - Setembre 2018