Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana inicia la Lliga de Clubs Caixa Popular 201931/01/2019

El diumenge 3 de febrer Vilanova de Castelló acollirà la primera prova.

La principal entitat financera valenciana promou juntament amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana la coneguda com Lliga de Clubs Caixa Popular. Una prova que compta per segon any amb dues divisions, amb quinze clubs cadascuna i amb una tercera categoria de promoció en la qual competiran la resta de clubs, que volen accedir a la lliga de duatló i triatló amb més èxit del territori valencià.

Com a novetat, aquest any la Lliga de Clubs Caixa Popular comptarà amb dues seus en modalitat per relleus, augmentant així la importància del treball en equip, per tant hi haurà dues proves d'aquesta modalitat, dues per equips i dues proves individuals.

En primera divisió competiran els clubs femenins i masculins més forts de la temporada 2018, entre els quals destaquen el CEA Bétera, vencedor de la primera divisió femenina, o el Tripuçol, que va fer el propi en la primera divisió masculina. Finalment un total de 59 equips han confirmat la seua participació en primera i segona divisió.

Per a la primera prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular ja hi ha inscrits més de 100 relleus, amb el que la competició arrenca amb un important èxit de participació.

Caixa Popular s'alia i coopera amb la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana per a promoure els valors que suscita el triatló com són el treball en equip, l'esforç, la superació, la igualtat i la solidaritat

Seus Lliga de Clubs Caixa Popular 2019

  • 03/02/2019 Duatló per Relleus Castelló, Ribera Alta.
  • 23/02/2019 Duatló per Equips d’Albalat de la Ribera.
  • 06/04/2019 Duatló Vialterra Algemesí.
  • 28/04/2019 Triatló per Equips Pinedo.
  • 05/05/2019 Triatló per Relleus Platja de Gandia.
  • 02/06/2019 Triatló de Vinaròs.

Caixa Popular - Gener 2019