Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular posa en marxa el pagament amb targeta en els tràmits municipals de la ciutat de València31/05/2018

La ciutadania ja pot abonar els seus tributs en les mateixes oficines municipals on realitza les seues gestions.

L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat pel regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, la regidora de Govern Obert i Participació, Neus Fàbregas, i el director de zona de Caixa Popular, Miguel Montagut, ha presentat en la Junta Municipal del Marítim l'inici del servici de pagament amb targeta en els tràmits municipals. A partir d’ara els veïns i veïnes podran abonar els tributs municipals en les mateixes oficines on realitzen les seues gestions amb l'Ajuntament.

L’alcalde de València ha destacat que a partir d’ara es podran pagar amb targeta bancària els tributs municipals en totes les juntes de districte, en els servicis de Gestió Tributària de la Casa Consistorial i en Tabacalera, a través de la plataforma desenvolupada per l'Ajuntament amb Caixa Popular i Redsys. En esta primera fase l'Ajuntament compta amb 80 punts de pagament mitjançant targeta bancària, reduint considerablement els tràmits i desplaçaments de la ciutadania.

"Vull donar les gràcies a Caixa Popular, a Redsys i a tots els treballadors de l'Ajuntament que han contribuït a fer un pas important i de modernització en el pagament dels tributs municipals per els ciutadans i ciutadanes. Fins a fa un moment havies de vindre a la junta de districte, agafar el paper, anar al banc, pagar, tornar a presentar el rebut…una, dos o tres o quatre vegades. El que hem fet és un pas avant per a acostar el mètode de pagar els tributs municipals emprant el mateix sistema que utilitzem, per exemple, per a pagar en un bar. Crec que és un pas molt important perquè adapta els mecanismes de l'Ajuntament a les noves tecnologies i facilita els tràmits a la ciutadania".

Per la seua banda, el Director de Zona de Caixa Popular ha destacat que la posada en marxa d'este servici "té molts avantatges com agilitzar els tràmits, evitar desplaçaments i haver de fer cues en les oficines bancàries". A més, ha subratllat l’esforç dels tècnics de Caixa Popular per cooperar amb l’Ajuntament de València en esta iniciativa.

El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, ha anunciat que este nou sistema de pagament amb targeta "anem a estendre’l progressivament a la totalitat dels impostos i taxes municipals. Volem que paguen tots, i per açò estem perseguint el frau fiscal, però també volem que qui paga tinga les màximes facilitats per a complir les seues obligacions."

Al seu torn, la regidora de Govern Obert i Participació, Neus Fàbregas, ha ressaltat que ara donem "un impuls amb el pagament amb targeta, que va a reduir molt el temps dedicat a fer qualsevol gestió. Açò agilita i abunda en el municipalisme i la descentralització dels òrgans de govern i de gestió en els barris, permet guanyar en eficàcia i també en somriures; en satisfacció ciutadana".

Caixa Popular - Maig 2018