Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i l'Ajuntament de Llíria posen en marxa una plataforma digital de pagament d'impostos i tributs19/01/2018

Pago impuestos Llíria 

Caixa Popular i l'Ajuntament de Llíria han subscrit un conveni de col·laboració per posar en marxa la plataforma online que permetrà que els veïns de la localitat paguen els impostos i tributs municipals.

La directora de l'oficina de Llíria de Caixa Popular, Alicia Alfaro, i l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, han signat este acord pel qual l'entitat financera prestarà el servei d'esta passarel·la de pagament sense cost per a les arques municipals.

"Si el contribuent ja tenia accés a consultar els conceptes pels quals tributa o l'estat dels seus rebuts, amb la implantació d'este sistema podrà pagar-los sense haver de desplaçar-se al seu banc o a l'oficina de recaptació", ha assenyalat l'alcalde.

Per la seua banda, la directora de l'oficina de Caixa Popular ha afirmat que este sistema "facilitarà de forma àgil i segura els pagaments dels veïns de Llíria."

Esta passarel·la de pagament es basa en el sistema d'autenticació 3D Secure intel·ligent, la qual cosa permet pagaments telemàtics directes i segurs, durant les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana.

Caixa Popular - Gener 2018