Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Cruz Roja presenta un nou recorregut per a la seua Carrera Solidària del 6 de maig a València19/04/2018

 Les inscripcions es poden realitzar en les oficines de Caixa Popular, així com en la web de la carrera www.cruzroja.es/carrerasolidariapopular. El traçat, de 5 quilòmetres, tindrà la seua eixida i meta en el Passeig de l'Albereda i recorrerà la part superior de l'antic llit del riu Turia i grans avingudes de València.

Cruz Roja Espanyola ha presentat avui dijous la VI Carrera Solidària en el Complex Esportiu de la Petxina. En la seua sisena edició, prevista per al pròxim 6 de maig, l'esdeveniment vol obrir-se a la ciutat de València amb un nou recorregut que abasta grans avingudes i la part superior de l'antic llit del riu Turia. L'organització destinarà íntegrament la recaptació de l'esdeveniment a projectes de lluita contra la pobresa en la ciutat de València.

L'organització de la VI Carrera Solidària compta amb el suport destacat des de la seua primera edició de Caixa Popular, i de Levante-EMV i Superdeporte. Enguany a més se sumen com a patrocinadors de l'esdeveniment Seat JR Valle i Hospital Quirónsalud Valencia. El suport d'empreses col·laboradores i de l'Ajuntament de València permetrà que els fons recaptats a través de les inscripcions de la VI Carrera Solidària es dediquen a mitigar les dificultats de les persones amb major risc d'exclusió a València.

Així ho ha anunciat el president de Cruz Roja Espanyola a València, Rafael Gandia, en l'acte on també ha participat la regidor d'Esports de l'Ajuntament de València, Maite Girau, el director de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José María Company, el fundador de Seat JR Valle, José Ramón Valle, i el seu actual gerent, Fernando Valle, la responsable de Comunicació i Màrqueting d'Hospital Quirónsalud València, Belén Campos, i la directora de Màrqueting de Levante-EMV, Lucía Delgado, entre altres destacats assistents com Recaredo Agulló.

"Marca la Diferència", una aposta per l'esport i la solidaritat.

La gran novetat de la Carrera Solidària de Cruz Roja és el seu recorregut, que està centrat en grans espais de la ciutat de València. L'eixida i línia de meta se situaran en el Passeig de l'Albereda, creuarà el Pont d'Aragó per a perllongar-se pel Passeig de la Ciutadella fins al Pont del Real, per a dirigir-se després pel carrer General Elío fins a l'Av. Blasco Ibáñez, i culminar des de l'Avgda. d'Aragó fins al Passeig de l'Albereda.

De nou la Carrera Solidària té un traçat de cinc quilòmetres, accessible i assequible per a tots els públics. A més de la participació d'afeccionats a el "running", Cruz Roja contempla la inscripció de persones de totes les edats i condició, a través de la web www.cruzroja.es/carrerasolidariapopular i en les oficines de Caixa Popular. La quota és de 6 euros, encara que també es pot formalitzar una inscripció solidària que ascendeix a 8 euros.

Els fons recaptats en la VI Carrera Solidària de Cruz Roja es destinaran íntegrament a ajudes per a mitigar la pobresa a València. Respecte a les aportacions de productes, l'organització habilitarà espais per a donacions d'aliments i productes d'higiene infantil.

Una altra de les importants novetats per a enguany 2018 és la Fira del Corredor, que enguany es realitzarà en Seat JR Valle coincidint amb els 50 anys de la seua fundació, situat en carrer Illes Canàries 72. Allí es podran arreplegar els dorsals, samarretes i borsa del corredor, concretament el divendres 4 de maig de 16:30 a 20:00 hores i el dissabte 5 de maig de 10:00 a 20:00 hores.

El patrocinador principal de la VI Carrera Solidària de Cruz Roja és Caixa Popular, que explica a més des de la seua primera edició amb Levante-EMV i Superdeporte com a mitjans oficials. Enguany destaca la col·laboració de Seat JR Valle i d'Hospital Quirónsalud Valencia.

Com a empreses col·laboradores Cruz Roja compta amb l'Ajuntament de València, la Fundació Esportiva Municipal, Coca-cola, Comandància Militar de València i Castelló, Arròs Dacsa, Quirosoma, València Club d'Atletisme, Policia Local de València, Escola de Samba Riu València, S.D. Correcaminos, Intersport València, 42K Running i Velarte.

Borsa del corredor i animació

La col·laboració d'aquestes entitats resulta fonamental en aspectes d'animació, borsa del corredor, samarreta tècnica, difusió i organització de la Carrera Solidària de Cruz Roja. Cruz Roja confia que el diumenge 6 de maig, que a més coincideix amb el Dia de la Mare, l'esdeveniment incremente notablement la participació de públic familiar i de "runners". A més de la cita esportiva, el Passeig de l'Albereda acollirà activitats de promoció de la Salut com a presa de tensió, i de participació infantil de la mà de Cruz Roja Juventud.

Cruz Roja anima a tots els ciutadans a inscriure's en la cita del 6 de maig i recorda que també es disposa de Dorsal Zero per als qui desitgen col·laborar dipositant un donatiu, a través del compte de Caixa Popular ES44 3159-0015-89-2052257926.

Caixa Popular - Abril 2018