Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Seguros RGA aposta pels plans de pensions de cicle de vida13/12/2017

Obtenir la màxima rendibilitat sense preocupacions, eixe és l'objectiu que s'ha marcat Seguros RGA, l'asseguradora de Caixa Popular, amb el llançament d'una gamma de plans de pensions de cicle de vida.

 

Els plans de pensions de cicle de vida es caracteritzen per evolucionar alhora que els clients. D'aquesta forma, mitjançant una gestió dinàmica de la inversió, s'adapta la composició de la cartera al termini que queda fins a la jubilació del partícip.

Així, s'aposta per un percentatge major d'inversió en renda variable quan el client encara està lluny de la jubilació, que es va reduint per a protegir el patrimoni acumulat a mesura que s'acosta l'edat daurada. L'objectiu no és un altre que oferir en cada etapa la millor combinació rendibilitat-risc.

RGAMiFuturo 2024, RGAMiFuturo 2031 i RGAMiFuturo2038 són, per tant, els nous plans de Seguros RGA, que completen l'oferta de plans de pensions de l'entitat asseguradora de Caixa Popular.

Aquests productes estan dissenyats per a clients d'edats compreses entre els 40 i els 60 anys, excloent a les persones que ja estiguen jubilades. A més, cada client només podrà tindre contractat un pla de pensions de cicle de vida, si bé són compatibles amb la resta de plans de pensions de la companyia.

Caixa Popular - Desembre 2017