Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular reparteix entre els seus clients 5.000 flors de pasqua solidàries amb la iniciativa ‘Más que una flor’ de la Fundació Novaterra28/12/2018

Plantas Novaterra

Amb l'objectiu de traslladar a la societat valenciana els valors com la solidaritat i la igualtat, Caixa Popular distribuirà entre els seus clients 5000 flors de pasqua solidàries a través del projecte “Más que una Flor” de la Fundació Novaterra.

Amb aquesta col·laboració la principal entitat financera valenciana donarà suport a les iniciatives d'inserció Soci Laborals de persones amb risc d'exclusió.

La campanya consisteix en el lliurament de 5.000 flors de pasqua, del projecte “Más que una Flor”, de la varietat Poinsettia.

Les oficines de Caixa Popular han visitat el viver on es cultiven les plantes de la campanya ‘Más que una flor’, que organitza la Fundació Novaterra, i que repartiran entre els clients de l'entitat financera.

Amb aquesta iniciativa, que compleix 25 anys, aquest Nadal Novaterra distribuirà més de 16.000 flors de pasqua solidàries. Amb la venda de les flors de Pasqua la Fundació recapta fons destinats a la integració soci laboral. En l'últim any, l'entitat va acompanyar a 305 persones en el seu recorregut, de les quals 173 van trobar una ocupació després del seu pas per Novaterra.

Amb els fons recaptats en aquesta nova campanya es podrà continuar treballant en 2019 amb més de 300 persones que milloraran la seua ocupabilitat i tindran més fàcil l'accés a un treball i la millora de la seua qualitat de vida.

L'any passat es van recaptar més de 35.000 euros amb aquesta campanya nadalenca, complint un nou rècord històric de 15.400 flors solidàries distribuïdes per més de 150 col·laboradors: particulars, entitats, parròquies, col·legis, instituts, empreses i federacions empresarials. Un rècord que aquest any esperen de nou superar.

Entre tots ells, destaca com a col·laborador principal Caixa Popular, que aquest any batrà de nou el seu propi rècord distribuint 5.000 flors solidàries de Novaterra entre els seus clients. Aquesta cooperativa de crèdit valenciana, caracteritzada per fer una forma de banca ètica i social, busca amb aquesta acció traslladar a la societat valors com la solidaritat, la igualtat i servir d'exemple per a la resta d'empreses valencianes amb el seu compromís.

Caixa Popular - Desembre 2018