Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'espot de "La Banca Que Et Toca" premiat en el Festival Internacional de la Publicitat Independent16/10/2018

L'espot de Caixa Popular "La Banca que et toca" ha aconseguit el bronze en la categoria de Film en el FePI, Festival Internacional de la Publicitat Independent. Colant-se entre el selecte grup de campanyes espanyoles guardonades en este festival, de fet, només 7 campanyes espanyoles han aconseguit aquest reconeixement.

El FePI es va celebrar aquest cap de setmana en Rosario, Argentina. En la seua 12ª edició s'han premiat els millors treballs presentant per centenars d'agències de publicitat, estudis de disseny, agències de màrqueting i digitals, mitjans de comunicació, productores audiovisuals i anunciants

El Festival, que s'ha celebrat sota el concepte 'Celebració de la Creativitat', un tribut al recurs més valuós de la ment humana, ha comptat amb un jurat i ponents de gran prestigi internacional.

Entre els seus continguts va tenir especial importància la mirada femenina amb la participació de la periodista Ingrid Beck i la publicista Andy Clar. Des de diferents punts de vista, les dos van exposar el seu treball de comunicació i van aprofundir sobre la forma en la qual aborden problemàtiques de gènere en les seues professions.

És de ressenyar que aquesta mateixa mirada integradora de la dona va servir d'eix per a la creació de la Banca Que Et Toca.

Amb aquest guardó ja són dos els reconeixements que rep la campanya de Caixa Popular unint-se al premi rebut el juny passat en els Premis Alce d'Alacant

Caixa Popular - Octubre 2018