Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El Valencia Basket presenta en Caixa Popular al jugador Tibor Pleiss07/09/2017

 presentacion jugador

Com a patrocinadors del Valencia Basket, Caixa Popular ha acollit en les seues instal·lacions la presentació del nou fitxatge del club, el pivot alemany Tibor Pleiss.

Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular, ha començat el torn de parlaments per a assenyalar que "el Club ha arribat a l'elit, i amb projectes extraordinaris com L’Alqueria del Basket, el futur està assegurat per l'estructura de Club. Vull donar la benvinguda a Tibor, un jugador d'altura, que arriba a un gran equip i una gran ciutat. Crec que va a ser molt feliç ací i estos dos anys se li van a passar volant".

El president de Valencia Basket, Vicente Solá, ha destacat que "acabem de començar la nostra quarta temporada de col·laboració amb Caixa Popular, una relació de la qual estem plenament satisfets i que confiem en allargar per molts anys més. Els patrocinadors sou un impuls important que ens ajuda a aconseguir els nostres reptes i que, per tant, sou responsables directes dels triomfs del nostre equip".

Com a mostra de gratitud per este suport, el president taronja li ha fet entrega a Rosendo Ortí d'una camiseta commemorativa del campionat de la Liga Endesa obtingut per Valencia Basket la passada temporada amb el nom de Caixa Popular.

Vicente Solá ha continuat amb el seu discurs per a referir-se a Tibor Pleiss, al que li ha donat la benvinguda al seu nou equip i ha recalcat que "en estos primers partits de preparació, Tibor ja ha mostrat algunes de les seues virtuts com la facilitat per a anotar tant prop de cistella jugant d'esquena com des de la mitjana i llarga distància. O la seua capacitat d'intimidació i de rebot. Un talent que es complementa a la perfecció amb el dels altres pivots de l'equip per a completar una línia interior equilibrada i amb moltes combinacions a la disposició de l'entrenador. I a més Tibor va disputar l'Eurolliga amb el seu nou format amb el Galatasaray. Una situació que segur que ens va a ajudar a adaptar-nos a l'exigència de compaginar la competició nacional més forta d'Europa amb la màxima competició continental"

Finalment, ha sigut el jugador alemany el que ha començat el seu torn de paraula per a mostrar-se "feliç per estar ací i formar part d'esta increïble organització. Pel que he pogut vore en estos dies, este és un dels equips més professionals en els que he jugat. M'encanta el projecte de L’Alqueria del Basket. Tot el món ací sempre està tractant de donar el seu màxim i crec que eixe és el camí per a aconseguir els objectius i per a guanyar. Estic desitjant que arriben els primers partits".

Caixa Popular - Setembre 2017