Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular presenta en la seua seu a Leticia Romero, nou fitxatge del València Basket10/09/2019

La jugadora canària Leticia Romero ha sigut presentada com a jugadora del València Basket en la seu central de Caixa Popular, al Parc Tecnològic de Paterna. La jugadora ha comptat amb la companyia de Vicente Solá, president del club, i de Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular.

Va ser precisament Rosendo Ortí el que va obrir l’acte donant la benvinguda a la protagonista. “Ens sentim molt identificats amb els valors del València Basket, els intentem transmetre en el dia a dia i estem molt satisfets amb l’aliança. A més, hui estem doblement contents per presentar una jugadora. Vull donar la benvinguda a Leticia, estàs en un club importantíssim, un equip insuperable, gaudiràs, et desenvoluparàs com a persona i professional i has vingut a una ciutat meravellosa on seràs molt feliç. Et desitgem molts èxits” explicava.

Després va arribar el torn de Vicente Solà, que va agrair a Caixa Popular l’esforç i compromís amb el club, tant en les últimes temporades com a l’hora de cedir les seues instal·lacions per acollir l’esdeveniment. També va donar la benvinguda a la protagonista. “Leticia acumula una gran experiència com a internacional absoluta amb la selecció espanyola. Va destacar en els passats JO de Rio de Janeiro, en què va aconseguir la medalla de plata, i acumula ja 64 participacions amb la selecció. Estem profundament il·lusionats amb aquest segon projecte en la màxima categoria del bàsquet femení espanyol. Estem convençuts de fer un pas més, repetint les bones sensacions de la temporada passada i tractant d’elevar una mica més el llistó. Jugadores com Leticia, ajudaran a això, a més de ser un gran exemple per al creixement dels nostres xiquets i xiquetes dels equips del planter i de l’escola de L’Alqueria del Basket” deia.

I finalment va arribar el moment d’escoltar Leticia Romero. La jugadora es va mostrar amb ganes d’aquest nou repte. “M’agradaria transmetre com d’agraïda que estic de formar part d’un projecte i un club com el València Basket, que fa les coses molt bé, amb molta professionalitat, que cuida els seus jugadors i que, a més, dona suport a la igualtat i aposta pel bàsquet femení. Pel que fa a l’equip, tenim un repte molt il·lusionant per davant, hem de posar totes les peces i ho farem juntes. En l’aspecte particular, aportaré el meu granet d’arena, em posaré al servei de l’equip per ajudar en el que es necessite de mi en la posició de base i escorta, i espere que puguem donar moltes alegries aquesta temporada” concloïa.

Caixa Popular - Setembre 2019