Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Comença una nova edició de La Lliga de Clubs Caixa Popular de duatló i triatló31/01/2018

Competeixen més de 120 clubs de la Comunitat i consta de cinc proves dividides en tres duatlones i dos triatlons.

Presentación Lliga Clubs Caixa Popular

Un any més Caixa Popular aposta per aquesta lliga de clubs que recorre la Comunitat Valenciana i que promou els valors del treball en equip, la constància, l'esforç i la superació.

La Lliga de Clubs Caixa Popular està formada pel Duatlón d'Alzira, que serà el primer a celebrar-se, encara que la data està per determinar. La segona seu serà el Duatlón per equips de Massamagrell, organitzada pel club Tridimonis, i que tindrà lloc l'11 de febrer. El tercer i últim duatlón serà el celebrat en la localitat castellonenca de Nules, el pròxim dia 14 d'abril, i estarà organitzat pel club local Trinoulas.

La seu encarregada d'obrir la competició en modalitat de triatló serà el Triatló de Pinedo, que tindrà lloc el dia 27 de maig, organitzat pel club Acorrecuita. El dia 24 de juny tornarà la competició per equips en el mític Triatló de l'Alt Palancia, organitzat pel club Alt Palancia, i que se celebra en la localitat de Navaixes, sent aquesta prova l'encarregada de tancar la Lliga de Clubs Caixa Popular 2018.

Com a novetat la Lliga de Clubs Caixa Popular compta amb una nova normativa, que ja es va presentar la temporada passada, i que es farà vigent en el 2018. A partir d'enguany la lliga comptarà amb tres divisions diferents, 1ª Divisió, en la qual s'inclouran als quinze millors clubs de la temporada anterior. 2ª Divisió, que comptarà amb els clubs classificats entre el 16 i el 30. La resta competiran en la divisió de Promoció.

Al final de la temporada, els cinc últims clubs de cada divisió descendiran, i els cinc millors de segona i promoció ascendiran. D'aquesta manera la lluita per l'ascens i la permanència farà que augmente l'interès pel treball en equip, la constància i la superació, tres dels valors més importants d'aquesta competició.

En finalitzar el circuit, en la Gala Anual del Triatló Valencià, es farà lliurament de 4.000 euros, en premis en metàl·lics a repartir entre els 10 primers clubs masculins i els 10 primers femenins de primera divisió. A més, es lliuraren trofeus als 3 millors clubs, tant masculins com a femenins.

El circuit al llarg de la temporada aconsegueix que en cadascuna de les proves que ho formen es compte amb una mitjana de 400 participants, arribant a aconseguir els 700 en les proves per equips. Ajudant considerablement a l'augment de la practica i promoció de l'esport.

Caixa Popular - Gener 2018