Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Bicicleta Solidària del Grupo Caja Rural aconsegueix batre el seu rècord de donacions amb més de 43.000 euros en 201824/09/2018

Només durant la Volta a Espanya, la Bicicleta Solidària va recórrer 12.378 quilòmetres, que es tradueixen en més de 37.000 euros per a diferents projectes socials. Des de 2013, aquest projecte solidari ha donat més de 168.000 euros a diferents causes socials gràcies als més de 144.000 quilòmetres recorreguts pel públic que va assistir a les diferents fan zones.

2018 ha estat un gran any per al projecte Bicicleta Solidària, que ha aconseguit recórrer més 16.000 quilòmetres. Aquests quilòmetres solidaris s'han transformat en més de 43.000 euros en donacions que han anat a parar a diferents entitats i projectes de caràcter social.

Durant la Volta a Espanya el projecte Bicicleta Solidària va posar de manifest que està més viu que mai, ja que en només tres setmanes el públic que va acudir a les diferents fan zones va aconseguir recórrer més de 12.000 quilòmetres, equivalents a 37.134 euros que es destinaran als projectes socials que duen a terme diverses entitats socials a Málaga, Granada, Roquetas de Mar (Almería), San Javier (Murcia), Puerto Lumbreras (Murcia), Pozo Alcón (Jaén), Almadén (Ciudad Real), Salamanca, Ourense, Mondoñedo (Lugo), Candás (Asturias), Nava (Asturias), Torrelavega (Cantabria), Durango (Vizcaya), Ejea de los Caballeros (Zaragoza) i Madrid.

Les donacions aconseguides durant la Volta 2018 se sumen, a més, a les aconseguides en Zarautz (Guipúscoa), Bermeo (Vizcaya), i Zamora, localitats per les quals també ha passat la Bicicleta Solidària amb motiu d'altres esdeveniments esportius i lúdics.

Seguros RGA ha tornat a apostar per aquest projecte solidari al costat de les Caixes Rurals, amb el propòsit de contribuir i col·laborar amb una societat que necessita la comprensió i cooperació de tots.

Caixa Popular - Setembre 2018