Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Russafart es donen la mà per a fomentar l'art en el barri 19/04/2018

• L'entitat financera serà patrocinadora de la pròxima edició de Russafart

Caixa Popular i l'Associació Russafart han subscrit un conveni de col·laboració per a promoure i desenvolupar els valors culturals i socials del barri valencià de Russafa. La principal entitat financera valenciana col·laborarà i coordinarà esforços per a facilitar l'organització d'una nova edició de Russafart, que se celebrarà de l'1 al 3 de juny.

Es tracta d'un esdeveniment artístic on els tallers artístics participants situats en el barri obrin les seues portes per a mostrar de manera directa el seu treball, la seua metodologia i el seu espai de creació. Durant l'esdeveniment, Russafa es converteix en un punt de trobada per a tots els públics curiosos interessats en l'art i la cultura.

El director de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José Mª Company, i el coordinador general de Russafart, Aristides Rosell, han formalitzat l'acord. La signatura s'ha celebrat en la Galeria Imprevisual i també ha comptat amb la presència de la directora de l'oficina de Caixa Popular en Russafa, Mireia Mirete, i de Concha Ros i Elena Martí Manzanares, en representació del col·lectiu artístic i com a artistes que han participat en anteriors edicions.

"En Caixa Popular apostem per les iniciatives culturals que emergeixen i dinamitzen la ciutat de València i els seus barris, amb el nostre suport volem consolidar projectes com Russafart, i així acostar el treball dels artistes i la cultura al conjunt de la societat", ha afirmat el Director de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular.

Ambdues entitats creuen fermament en la cooperació per a realitzar projectes que beneficien al barri i a la ciutat en el seu conjunt.

"En un moment de dificultats com el que viu la cultura, el suport i la solidaritat de Caixa Popular, afavoreix el desenvolupament de projectes com Russafart, que cerquen consolidar els espais culturals dins dels barris i fomentar el desenvolupament de la cultura", va comentar el president de l'Associació Russafart, Aristides Rosell, qui va expressar la seua satisfacció amb aquest acord de col·laboració.

Caixa Popular - Abril 2018