Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Seguros RGA, l'asseguradora de Caixa Popular, llança la seua nova Assegurança d'Accidents RGAPersonalPlus06/10/2017

Màxima protecció en cas de defunció o incapacitat per accident és el que ofereix la nova Assegurança d'Accidents que l'asseguradora del Grup Caixa Rural llança al mercat, amb una àmplia gamma de cobertures i total flexibilitat en la contractació.

Seguros RGA segueix protegint als clients de Caixa Popular, com porta fent més de 30 anys, i llança al mercat una nova assegurança d'accidents que ofereix millors i més opcions de contractació, amb la finalitat de garantir la tranquil·litat dels seus clients en funció de les cobertures contractades.

La possibilitat de patir un imprevist està present en la vida diària i les seues conseqüències poden causar danys irreparables. Per açò, Seguros RGA ha dissenyat aquest nou producte amb el qual els clients de Caixa Popular poden protegir el seu futur tant en el desenvolupament de la seua vida personal com professional, perquè tant ells com les seues famílies se senten més segurs.

Degut que les necessitats de cada persona són úniques, l'Assegurança d'accidents RGAPersonalPlus ofereix als clients una opció Modular amb cinc opcions de contractació amb diferents garanties i capitals perquè el client decidisca ràpidament quina li convé més, i una opció Lliure amb un ampli ventall de garanties perquè el client puga configurar el segur a la seua mesura.

A més, gràcies a la campanya Multitranquil·litat Assegurada, vigent fins al 15 de desembre d'enguany, els nous clients que contracten aquesta assegurança juntament amb altres productes en promoció, podran emportar-se una targeta Visa regal amb fins a 1.000€ de saldo.

Caixa Popular - Octubre 2017