Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Seguros RGA compleix sis anys com a Asseguradora Oficial de la Volta16/07/2018

Un any més, la companyia d'assegurances de Caixa Popular serà l'Asseguradora Oficial de la Volta. A través d'aquest patrocini, per sisè any consecutiu Seguros RGA demostra el seu compromís amb l'esport i la seua aposta pels valors que transmet el ciclisme.

Seguros RGA, i Unipublic han signat un acord de col·laboració pel qual Seguros RGA tornarà a ser Asseguradora i Patrocinador Oficial de la Volta. Aquest patrocini s'engloba dins del Pla de Potenciació de Marca que també aposta pel patrocini de l'equip Caja Rural-Seguros RGA, que estarà present en la competició.

D'aquesta manera, Seguros RGA continua aprofitant la repercussió mediàtica que ofereix la competició ciclista més important del país, al mateix temps que enforteix el seu vincle amb Caixa Popular, contribuint a posicionar la companyia com a entitat capdavantera i referent en el sector assegurador.

A més, Seguros RGA tornarà a mostrar el seu costat més solidari en les fan zones, que tornaran a albergar la Bicicleta Solidària, una iniciativa que porta viatjant al costat de la Volta des del seu naixement en 2013. D'aquesta forma, els assistents podran pedalejar en dues bicicletes professionals on podran recrear un fragment d'una etapa històrica de la Volta. Com sempre, cada quilòmetre pedalejat es canviarà per una donació d'almenys 3€ per a diferents causes socials.

Els assistents també podran gaudir d'una experiència de realitat virtual, on podran conèixer una mica més la història de l'equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA i els seus assoliments en els 30 anys d'existència de l'esquadra verda.

Els més xicotets gaudiran d'una zona de jocs interactiva i un castell unflable.

Caixa Popular - Juliol 2018