Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular se suma a la proposta educativa de Sociolidarios “Objectius de Desenvolupament Sostenible en les aules”13/02/2018

Sociolidarios

Caixa Popular i Sociolidarios han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu d'afavorir i donar visibilitat a la iniciativa "ODS en les aules". Una proposta educativa que cerca promocionar i difondre en la Comunitat Educativa els Objectius de Desenvolupament Sostenible, de Nacions Unides, a través de la metodologia innovadora d’Aprenentatge i Servei (APS).

Gràcies a aquest acord, Sociolidarios treballarà en el disseny i realització d'una pàgina web específica que permeta donar visibilitat a la proposta educativa, així com a les experiències realitzades en els centres educatius, en les quals ja han participat en aquesta iniciativa prop de 350 alumnes i 22 professors dels CEIP Humanista Mariner de València i Nicolau Balaguer de Manises.

"Caixa Popular, com a entitat socialment responsable, ha de recolzar aquelles iniciatives que milloren l'entorn i afavorisquen la igualtat. Fomentant l'educació en valors, que pense en el futur i siga motor del canvi", va assenyalar Alicia Soler, directora de zona de Caixa Popular.

En paraules de Gabriel Deler, director de Sociolidarios, "la proposta ODS en les aules suposa una magnífica oportunitat per a informar i sensibilitzar a la comunitat educativa sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible i, al mateix temps, de mirar al seu voltant i comprometre a tots els agents socials en la millora de l'entorn pròxim, posant en pràctica un servei a la comunitat".

El conveni de col·laboració entre les dues entitats ho van formalitzar, Alicia Soler, directora de zona de Caixa Popular, Gabriel Deler, director de Sociolidarios. L'acte també va comptar amb la presència del director de relacions institucionals i RSE de Caixa Popular, Paco Alós, i de Sandra Ramírez, directora de l'oficina de l'entitat financera a Paterna.

"ODS en les aules" compta també amb el suport de la Consellería de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

Caixa Popular - Febrer 2018