Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular patrocina una nova edició del IV Taller de la Idea a l'Empresa per a ajudar els emprenedors en els seus primers passos13/09/2019

Organitzat pel Club d’Innovació i Empresa de l’Ateneu

El Club d'Innovació i Empresa de l'Ateneu Mercantil de València ha organitzat el IV Taller de la Idea a l'Empresa per a ajudar i orientar als joves emprenedors en els seus primers passos perquè el seu projecte siga viable.

Aquest taller, que compta amb el patrocini de Caixa Popular, s'ha enfocat des d'un punt de vista pràctic des del seu inici, en el qual s'imparteixen els coneixements per a convertir la idea de l'emprenedor en un projecte i exercitar les habilitats que ha de desenvolupar en aquesta primera fase.

L'activitat se celebra del 14 d'octubre al 25 de novembre i està previst que es puguen formar fins a 20 emprenedors. El termini d'inscripció a través de la web de l'Ateneu pot realitzar-se fins al 6 d'octubre.

En les següents sessions del programa i després de materialitzar els coneixements en un projecte s'abordaran temes com la metodologia Lligen Startup (que redueix el risc de llançament dels nous productes) i el model Canvas (eina per a definir i crear models de negoci innovadors que simplifica quatre grans àrees: clients, oferta, infraestructura i viabilitat econòmica), treballant posteriorment en el pla d'empresa.

Durant la tercera part d'aquest, es tractaran aspectes com el pla de màrqueting, estudi de mercat, com buscar inversors per a desenvolupar el projecte i aspectes legals i jurídics per a crear l'empresa.

Per a aquest curs s'ha reunit un grup de professionals experts en la matèria, entre ells Fermín Palacios, director comercial Màrqueting Valley; Mª José Gimeno, àrea de projectes de StartUPV i gerent de la Fundación Globalidad y Microeconomía de la UPV; José Francisco Soriano, president de SECOT València; Israel Griol, responsable Start UPV; Alejandro Mollá, catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats UV; Ricardo Rodríguez, president d’Aescav i Business Angel; Juan Gallur, director de Banca Empresa de Caixa Popular; Ramón Ferrandis Ruiz, director econòmic financer CEEI València i Jose María Albert, advocat associat KPMG.

El Club d'Innovació i Empresa de l'Ateneu continua amb l'esperit mercantil de la institució i organitza nombroses activitats durant l'any per a fomentar l'emprenedoria. A més del Taller de la Idea a l'Empresa també realitza activitats de mentorització i networking creant sinergies amb altres institucions i empreses valencianes.

Caixa Popular - Setembre 2019