Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Tres equips de Caixa Popular repeteixen en el desafiament de l'Oxfam Trailwalker 201710/04/2017

Tres equips de l'entitat financera valenciana Caixa Popular han participat per quart any consecutiu en la Trailwalker Intermón Oxfam Girona 2017. Davall el lema "100 Km, una causa", els participants de la prova han recorregut a peu el tram Olot-Sant Feliu de Guíxols per la Via Verda de Girona, un total de 100Km en un màxim de 32 hores.

Organitzat per Oxfam-Intermon, es tracta d'un dels majors desafiaments esportius del món per a lluitar contra la pobresa i la fam. Ja que gràcies als donatius dels equips, l'ONG obté una important recaptació, que es destina als més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, que desenrotlla en 50 països.

Els equips de Caixa Popular estan compostos per 18 persones, dotze marxadors i sis persones amb vehicle completaven l'equip de suport que els prestarà ajuda durant el recorregut. Tots els membres han començat i acabat junts la marxa en un exemple de solidaritat i treball en equip.

Caixa Popular recolza aquesta iniciativa pel compromís que manté en coherència amb els seus valors de solidaritat i compromís amb l'esport.

Caixa Popular - Abril 2017