Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Set equips de Caixa Popular superen amb èxit el desafiament contra la pobresa de l'Oxfam Trailwalker09/04/2019

Set equips de la principal entitat financera valenciana Caixa Popular han participat per sisé any consecutiu en la Trailwalker Intermón Oxfam Girona 2019. Sota el lema "100 Km, una causa", els participants de la prova han recorregut a peu el tram Olot-Sant Feliu de Guíxols per la Via Verda de Girona, un total de 100Km en un màxim de 32 hores.

Organitzat per Oxfam-Intermon, es tracta d'un dels majors desafiaments esportius del món per a lluitar contra la pobresa i la fam. Ja que gràcies als donatius dels equips, l'ONG obté una important recaptació, que es destina als més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, que desenvolupa en 50 països.

Els equips de Caixa Popular estan composts per 42 persones, vint-i-huit marchadors i catorze persones amb cinc vehicles completaven l'equip de suport que els prestava ajuda durant el recorregut. Tots els membres han començat i acabat junts la marxa en un exemple de solidaritat i treball en equip.

Caixa Popular dóna suport a aquesta iniciativa pel compromís que manté en coherència amb els seus valors de solidaritat i compromís amb l'esport.

Caixa Popular - Abril 2019