Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular lliurarà les seues ajudes solidàries en una Tribuna Cooperativa en el Teatre El Micalet22/03/2018

Caixa Popular compta amb un Grup de Cooperació, integrat per un equip de persones voluntàries del col·lectiu de treball de l’entitat, que tenen com a objectiu fomentar i difondre els valors de la solidaritat i la intercooperació entre l’equip humà de l’entitat.

Cada any, aquest grup promou la campanya solidaria "Un dia de Salari", on l'equip humà de l'entitat dóna voluntàriament un dia del seu salari i Caixa Popular aporta una quantitat equivalent al total recaptat.

Amb aquesta iniciativa l’entitat ha fet possible el finançament de sis projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament. L'acte de lliurament formal de les ajudes es realitzarà a través d'una Tribuna Cooperativa, el dijous 22 de març a les 19h, en el Teatre El Micalet de València.

Els projectes seleccionat són:

  • "Millora de l'escola infantil rural i establiment d'hort escolar de la comunitat El Chimborazo" en Jinotega-Nicaragua. Presentat per ONG CIPRÉS. 
  • "Contribució al desenvolupament econòmic i els medis de vida de Guatemala". Presentat per ACOEC. 
  • "L'associacionisme en l’agricultura com a motor de desenvolupament de l'economia social: Projecte de construcció d'estructures hídriques per a la recollida i aprofitament d'aigua". Presentat per Fundación Vicente Ferrer.
  • "Millora de la capacitat productiva i organitzacional de 15 dones productores de llet en Kènia". Presentat per ECOSOL ONGD. 
  • "Creuant a l'altre costat". Presentat per Sebrant Camins. 
  • "Hort frutal en l’escola normal de Xalbal", en Ixcan, departament d’El Quiché, Guatemala. Presentat per Escoles Solidàries. 

 

L’esdeveniment serà obert al públic i comptarà amb la presència de representants de les ONG’s, entitats socials i el personal del col·lectiu de treball de Caixa Popular.

Caixa Popular - Març 2018