Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular celebra la primera trobada d'empreses21/06/2018

La principal entitat financera valenciana ha celebrat en la Fundación de Estudios Bursátiles y Financieros de Valencia la primera trobada d'empreses Caixa Popular.

L'acte, al que van assistir més d'un centenar d'empresaris valencians, va comptar amb la intervenció del Director General de l'entitat, Rosendo Ortí, qui va explicar els trets diferencials i els factors d'èxit de la cooperativa de crèdit valenciana.

També, va participar el Director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, per a donar informació de l'evolució d'aquesta unitat de negoci i presentar la cartera de productes i serveis que l'entitat ofereix per a donar solucions d'estalvi i finançament a les empreses.

El tancament d'esta primera trobada d'empreses Caixa Popular, va comptar amb la ponència "Empreses que innoven. Empreses de futur", a càrrec del Director de la Càtedra d'empresa i Humanisme de la Universitat de València, Tomás González.

Amb aquesta iniciativa, Caixa Popular busca consolidar el seu lideratge com a principal entitat financera valenciana i reforçar la vinculació amb el teixit empresarial valencià.

Caixa Popular - Juny 2018