Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular patrocina la I Trobada d'Empreses Sostenibles i del Bé Comú: El model de l'Economia del Bé Comú com a ferramenta de Sostenibilitat Corporativa27/03/2019

La principal entitat financera valenciana donarà suport a la primera Trobada d'Empreses Sostenibles i del Bé Comú, que abordarà el model de l'Economia del Bé Comú com a ferramenta de Sostenibilitat Corporativa i que acollirà el centre cultural La Nau de la Universitat de València el pròxim 4 d’abril.

Aquesta proposta obeeix a la necessitat de posar en comú els esforços que des de les diferents empreses compromeses amb la sostenibilitat s'estan fent per a millorar les seues pràctiques de gestió a través de l'ús de criteris ètics, socials i medi-ambientals.

L'Economia del Bé Comú EBC s'està convertint en un model econòmic de referència, especialment en l'àmbit de les empreses. L'aplicació dels seus principis i de les seues ferramentes (Balanç i Matriu del Bé Comú) poden ajudar a les empreses a millorar els seus processos de gestió, introduint criteris ètics, socials i medi-ambientals.

Aquesta Trobada té com a finalitat donar a conèixer el model de l'EBC a totes les empreses de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat de millorar la seua gestió. En aquest sentit, es planteja la celebració d'una jornada dirigida a empresaris i empresàries, directius i directives i professionals de la gestió d'empreses per a compartir experiències i per a conèixer millor les eines del model de l'EBC.

Inscripció gratuïta: catedraebc@uv.es

Caixa Popular - Març 2019