Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

FESA rep el xec solidari de la Volta a Peu València27/06/2016

La SD Correcaminos i Caixa Popular lliuren a FESA la quantitat de 14.132€ fruit de l'aportació solidària recaptada. El projecte “Escoles Esport Base: foment i iniciació a l’esport adaptat de xiquets amb diversitats” serà el beneficiari d'aquesta donació

Volta a peu donació FESA

La Volta a Peu València Caixa Popular, organitzada per la SD Correcaminos, ha lliurat el xec solidari per valor de 14.132€ al projecte “Escoles Esport Base: foment i iniciació a l’esport adaptat de xiquets amb diversitats” de la Federació d'Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA). Aquest acte de lliurament del xec solidari es va celebrar en la seu de Caixa Popular, on es va comptar amb la presència de Paco Borao, president de la SD Correcaminos, Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular, José Mª Company, director del departament de negoci i màrqueting de Caixa Popular i Pilar Javaloyas, presidenta de FESA, a la qual li van fer lliurament del xec amb la quantia solidària recaptada en la Volta a Peu València Caixa Popular.

Per a l'entitat beneficiària d'aquesta donació, en paraules de Pilar Javaloyas, presidenta de FESA “és una satisfacció que aquesta prova tan històrica i valenciana recolze a l'esport adaptat i més, des de la base, ajudant a impulsar el projecte de Esports Adaptats perquè els joves de FESA puguen desenvolupar les seues habilitats a través de l'activitat esportiva”.

Des de Caixa Popular es va apostar de forma decidida per recolzar aquest projecte de FESA que pretén impulsar la pràctica de l'esport adaptat en xiquets i joves amb diversitat funcional. “La Volta a Peu València Caixa Popular és una carrera inclusiva i què millor que ajudar a través de la mateixa a construir una societat per a tots”, va destacar Rosendo Ortí.

També, el responsable de Negoci-Màrqueting va afirmar que “tota ajuda és poca per a projectes inclusius com a aquest, destinat al desenvolupament a través de l'esport per a joves amb diversitat que troben en l'esport adaptat un incentiu”.

A més, Paco Borao, president de la SD Correcaminos, posa en valor l'objecte d'aquesta causa benèfica que es va concretar per a enguany i que s'ha aconseguit entre tots els participants a la Volta a Peu València Caixa Popular: “FESA realitza un excel•lent treball com a federació que aglutina l'esport adaptat i ajudar-los a créixer i és tot un honor. Les carreres populars sempre han caminat de la mà d'una causa solidària i la Volta a Peu, com a prova popular de referència, està molt satisfeta de poder ajudar i més, en un projecte destinat a l'esport base adaptat”.

La Volta a Peu es va celebrar el passat 15 de maig a València i va congregar a 14.132 persones pels principals carrers de la ciutat, que van gaudir d'un dia d'esport en família i per a tots. Aquesta prova, amb un marcat caràcter participatiu i social, compte des d'aquest 2016 amb el patrocini principal de Caixa Popular.
 

Caixa Popular - Juny 2016