Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Volta A Peu València Caixa Popular es supera en la seua edició del 201723/05/2017

Milers de valencians han pres els carrers de València en una carrera en la qual les dones han suposat el 49,24% del cens. La xifra econòmica recaptada per a l’entitat solidària d’aquesta edició, PayaSOSpital, ha estat d’11.387 euros

La Volta a Peu València Caixa Popular ha viscut una 35ª edició plena de nous al·licients que l’han confirmada com una prova oberta a la participació de tota la ciutat. Així, amb un cens de participació d’11.387 persones inscrites amb dorsal, la carrera valenciana degana, organitzada per la S.D. Correcaminos, ha escrit amb èxit un nou capítol de la seua extensa història amb les victòries d’Agustín Sieres (25:27) i Davinia Albinyana (28:37).

La Volta A Peu del 2017 ha tornat a comptar amb el patrocini principal de Caixa Popular i a donar suport als seus i seues participants amb ambientacions sonores en diferents punts claus del recorregut de huit quilòmetres. Així mateix, ha posat en marxa una pionera sessió d’escalfament abans del tret d’eixida, completant d’aquesta manera la festa esportiva que representa aquesta carrera.

Una participació femenina sense precedents

La Volta A Peu Caixa València Caixa Popular s’ha convertit en la carrera més equitativa de la ciutat amb el cens registrat en aquesta última edició, el qual estava format en un 49,24% per dones. La xifra s’ha pogut conéixer al detall per primera vegada gràcies a la nova plataforma d’inscripcions online que la carrera ha estrenat, la qual cosa representa un pas endavant en el seu procés de renovació.

PayaSOSpital reb 11.387 euros gràcies a la Volta A Peu

L’entitat solidària de la prova aquest 2017 ha estat PayaSOSpital, una associació sense ànim de lucre que s’encarrega de visitar a xiquets i xiquetes ingressats amb l’objectiu de traure’ls un somriure per alleugerar el tractament mèdic i el procés de recuperació. A l’igual que en edicions anteriors, l’organització de la carrera ha donat un euro per cada inscripció a la causa escollida, de forma que PayaSOSpital ha rebut un total d’11.387 euros en aquesta ocasió. A més, els seus pallassos professionals van participar en la prova animant a corredors i corredores i fent més divertida encara aquesta jornada esportiva.

Caixa Popular - Maig 2017