Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular patrocina l'octava edició de la Volta Ciclista a la Província de València10/09/2018

Del 6 al 9 de setembre s'ha disputat la vuitena edició de la Volta Ciclista a la Província de València. La prova ha comptat amb la participació d'un escamot de prop de 150 ciclistes de categoria Elit i sub’23 procedents de 21 equips.

La ronda valenciana, que forma part del calendari Nacional de la Federació Espanyola, va constar de quatre etapes que han recorregut gran part de la província de València.

La primera etapa, que es va desenvolupar el dijous 6 de setembre, va eixir des de la ciutat de València amb destinació a Riba-roja. La segona jornada, el divendres 7, va partir des de Benageber i va finalitzar en Aras de los Olmos. El dissabte 8, en la tercera etapa, l'escamot es va traslladar a Llíria on va tenir lloc una de les grans novetats d'aquesta edició: una contrarellotge Individual de 20,8 km. Finalment, la quarta etapa amb final la va acollir la localitat de Moncada.

Promoguda per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, la Volta Ciclista a la Província de València s'ha consolidat en el calendari nacional i internacional. Caixa Popular any rere any col·labora amb la Federació i promou i dóna suport a totes les activitats i iniciatives que aquesta realitza.

Caixa Popular - Setembre 2018