Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'asseguradora de Caixa Popular, Seguros RGA, tornarà a ser l'Asseguradora Oficial de la Vuelta Ciclista a Espanya28/07/2017

Un any més, la companyia d'assegurances de Caixa Popular i del Grup Caixa Rural serà l'Asseguradora Oficial de la Volta a Espanya. És el cinquè any consecutiu que Seguros RGA demostra el seu compromís amb l'esport i la seva aposta pels valors que transmet el ciclisme.

Seguros RGA tornarà a ser, en 2017, Asseguradora i Patrocinador Oficial de la Volta a Espanya. Aquest patrocini s'engloba dins del Pla de Potenciació de Marca que està duent a terme l'entitat i que també li ha portat a mostrar de nou el seu suport a l'equip Caja Rural-Seguros RGA, del que torna a ser patrocinador oficial i que estarà present en la Volta.

Com a novetat, l'entitat asseguradora de Caixa Popular aprofitarà la repercussió que té la Volta a Espanya per estrenar un nou model de fan zone més modern i interactiu. D'aquesta forma, a la Bicicleta Solidària, iniciativa present en totes les fan zones de Seguros RGA des de l'any 2013, s'uneix un espai de realitat virtual, on els assistents podran gaudir d'una experiència única gràcies a la qual, a més, podran conèixer una mica més a l'equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA i els seus assoliments en els 30 anys d'existència de l'esquadra verda.

A més, la Bicicleta Solidària apostarà encara més en 2017 pel caràcter solidari i col·laboratiu d'aquesta iniciativa, ja que cada quilòmetre es canviarà per un donatiu d'almenys 3€ per a la Fundación ONCE i els seus programes d'inclusió de persones amb discapacitat. Per fer encara més atractiva la participació en aquesta acció solidària, els voluntaris que pedalegen en les bicicletes podran escollir un fragment d'una etapa de la Volta a Espanya, de manera que la bicicleta adaptarà la resistència a la dificultat del recorregut escollit.

Per la seua banda els més joves podran seguir aportant els seus quilòmetres solidaris en una bicicleta connectada a un videojoc que estarà a la zona habilitada pels més petits, al costat d'una pantalla tàctil on els nens podran jugar a divertits jocs. Un castell inflable completarà l'oferta lúdica pels més petits.

Caixa Popular - Juliol 2017