Assegurança de Decessos RGAAssistència Familiar

Multitranquilidad Asegurada

En la vida, la tranquil·litat ho és tot. Perquè passe el que passe, volem que la nostra família puga centrar-se en el verdaderament important, i si és en els moments més difícils, millor. Per a aquests casos tan importants, Caixa Popular li ofereix l?Assegurança de Decessos RGAAssistència Familiar, l?assegurança que s'encarrega de tot en aquest tipus de situacions tan delicades.

Amb la nostra Assegurança, tindrà les màximes cobertures, accedint a un servei ràpid i àgil per a resoldre qualsevol imprevist.

A més, la seua família podrà gaudir de la tranquil·litat que necessita gràcies al Servei d'Assistència Familiar, on el nostre equip de gestors familiars s'encarregarà de totes les gestions necessàries, facilitant la tramitació dels documents oficials, i els acompanyaran i recolzaran en tot moment, per a no haver de preocupar-se de res.

També comptarà amb Atenció Psicològica per als moments més fràgils Assistència Mundial estiga on estiga, i la millor ajuda enMatèria Jurídica, podent accedir a un servei gratuït d'elaboració de testament a través d'internet.

  • I com al cap i a la fi, fer-los la vida més fàcil als seus sers estimats, és un regal de cinema, ara en contractar la nostra Assegurança de Decessos abans del 31 de març li regalem 5 entrades de cinema*

    Targeta de Cinema amb 5 entrades a utilitzar en els dotze mesos següents al seu lliurament. Consulte els cinemes en què pot utilitzar-la cridant al 902 112 403..