Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Smartwatch Wakid

Aconsegueix aquest magnífic smartwatch infantil per 59.95€ 

 

Wakid és el smartwatch per als xiquets d'avui, amb funcions de rellotge, telèfon i localitzador GPS. Amb aquest smartwatch podràs conèixer la posició del teu fill/a en tot moment i comunicar-te amb ell a través d'una cridada o un missatge de veu. A més, amb Wakid podràs activar la funció d'escolta, la qual cosa permet la supervisió en remot i en temps real sense interrompre les seues activitats.

Sempre en contacte: El smartwatch WAKID permet guardar fins a 10 contactes per a poder cridar-los de forma senzilla  des del rellotge i també rebre les seues cridades.

Aquest smartwatch infantil et permet configurar l'APP (que podràs utilitzar en el teu mòbil iPhone o Android) marcant els llocs segurs (el col·legi, casa dels avis, o qualsevol lloc que desitges incloure). Quan el xiquet abandona aqueixa zona portant el seu Wakid rebràs un avís al teu mòbil i podràs conèixer la seua ubicació i recorregut.

Els xiquets podran a més gaudir dels jocs inclosos i els missatges a altres usuaris de Wakid gràcies als seus missatges via Bluetooth.

A més, Wakid té la funció alarma pel que pot ser utilitzat com a despertador per a anar al col·le i és, per descomptat un rellotge perquè mai arriben tard.

Perfecte per a regal de Comunió, per a l'aniversari o simplement per a augmentar la teua tranquil·litat. Wakid és sens dubte un regal per a fills i pares.

Compatible amb Movistar, Vodafone i Yoigo.

 

 

Pots sol·licitar més informació de la campanya acudint a la teua Oficina de Caixa Popular o prement ací

                                                                         Caixa 

 

Promoció de Cirkuit Planet España S.L. CIF: B97623193, per als Clients de Caixa Popular, que intervé exclusivament com a entitat financera

*Consulta condicions en la teua Oficina de Caixa Popular. Fins a esgotar existències