Asseguranša de Decessos RGAAssistènciaFamiliar

Fer la vida més fàcil als teus,
és fer-te el millor regal

Asseguranša de Decessos RGAAssistènciaFamiliar

En la vida donar tranquil•litat és assegurar el benestar dels teus, és protegir el seu futur, és deixar totes les coses ben lligades. Per ašò, Caixa Popular t'ofereix l?Asseguranša de Decessos RGAAssistència Familiar, una asseguranša amb les màximes cobertures perquè en els moments més difícils els teus sers estimats no hagen de preocupar-se per eixe tipus de tràmits.

Amb la nostra Asseguranša obtindràs un servei àgil, ràpid i eficient. D'aquesta forma, la teua família no haurà de gestionar documents burocràtics ni administratius.

També volem garantir la seua tranquil•litat amb el nostre Servei d'Assistència Familiar, format per un equip de gestors familiars que els acompanyaran en tot moment.

A més, comptaran amb:

Contracta fins al 28 de febrer la nostra Asseguranša de Decessos amb almenys dos nous assegurats i
porta't una experiència per a dos de la Vida es Bella*


I com la vida també és pau i tranquil•litat, el millor regal que pots fer-te és aprofitar cada instant amb la persona que més vols. Gaudeix una experiència per a dos de La Vida es Bella Bella en contractar la nostra Asseguranša de Decessos i descobreix 1.000 planes de relax amb massatges, circuits d'aigua, saunes?