Assegurança Multirisc de la Llar

Seguro Multirriesgo del Hogar

és la tranquil·litat que et permet poder gaudir de la teua llar i compartir grans moments amb la família. Perquè si assegures el que més vols, preparar el menjar i cuinar amb els teus fills pot ser l'experiència més divertida i plàcida del món.

Aprofita cada instant i protegeix el que de veritat debò importa amb la nostra assegurança de la Llar: servei qualificat i complet, assistència ràpida i eficaç i màximes cobertures. A més si necessites ajuda, gràcies al nostre Servei de Bricolatge, tindràs a la teua disposició un equip de professionals per a la realització de treballs de reparació i manteniment del teu habitatge sense cost algun.

COMPROMíS DE QUALITAT GARANTIT*

Terminis compromesos després de la teua telefonada comunicant-nos l'incident.

< 3 h.
Cita per a
visita
< 24 h.
Avaluació
reparador
< 48 h.
Pla de
reparació
< 3 h.
Reparacions
urgents

** Perquè el Compromís de Qualitat siga aplicable, és indispensable que totes les comunicacions es realitzen a través del telèfon d'Assistència 902 103 885 de Seguros RGA. En cas d'incompliment dels terminis indicats, Seguros RGA assumirà la prima de l?assegurança de la renovació anual següent a l'incompliment. Aquest compromís s'aplica a sinistres garantits en la pòlissa.

En contractar la teua Assegurança Multirisc de la Llar, assegurant contingut i continent abans del 28 de febrer, porta't aquesta pràctica tacoma de ganivets*

Si cerques la millor protecció per a la teua llar, no et talles!