Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Préstecs Verds

Línia Verda de Finançament Caixa Popular

El medi ambient i la preocupació per l’entorn són un dels valors de Caixa Popular.

Caixa Popular ha creat una línia de productes de finançament, en condicions favorables, destinada a finançar l’adquisició, per part dels nostres clients, de béns que tinguen un grau alt d’eficiència energètica i que siguen més respectuosos amb el medi ambient.

Els productes d’aquesta línia de finançament verd, a més de tindre un tipus d’interés preferencial, destinen una part de la comissió d’obertura a la creació d’un fons destinat a finançar projectes relacionats amb el medi ambient.

  • Hipoteca Habitatge: Préstecs hipotecaris per a adquirir un habitatge o un local comercial amb un nivell d’eficiència energètica mínim de “C” o superior. O per a reformar un habitatge o un local comercial que millore el nivell d’eficiència energètica. Pots triar entre un tipus d’interés fix, variable o mixt.
  • Personal Habitatge-Local Comercial Verd: Préstec personal per a famílies destinat a comprar un habitatge o un local comercial “eficient”. O reformar un habitatge o un local comercial propi, per a incrementar-ne el grau d’eficiència.
  • Personal Renove Verd: Préstec destinat a adquirir calderes, finestres, plaques solars i electrodomèstics eficients. O renovar els que es tinguen per uns altres de més eficients.
  • Personal Vehicle Verd: Préstec personal per a adquirir un vehicle “eficient”: híbrid o elèctric.