PLANS DE PENSIONS

X

El nivell de risc dels Plans de Pensions inclosos en la promoció oscil·la entre 3 i 6. és un indicador que mesura el risc del Pla de Pensions i es calcula sobre la base de dades històriques que, no obstant això, poden no constituir una indicació fiable del futur perfil de risc del Pla. A més, no hi ha garanties que la categoria indicada vaja a romandre inalterable i pot variar al llarg del temps. Pots consultar la informació relativa al nivell de risc dels nostres Plans de Pensions en www.ruralvia.com

Alertes de liquiditat

El cobrament de la prestació o l'exercici del dret de rescat només és possible en cas d'esdeveniment d'alguna de les contingències o supòsits excepcionals de liquiditat regulats en la normativa de plans i fons de pensions.

El valor dels drets de mobilització, de les prestacions i dels supòsits excepcionals de liquiditat depèn del valor de mercat dels actius del fons de pensions i pot provocar pèrdues rellevants.

Expertos en planes

I eixiràs amb un fantàstic regal*

Fins al 30 de juny

Treu-li partit al teu Pla des de hui.

No esperes a la teua jubilació per a aprofitar-te de lo bo. Amb els Plans de Pensions de Caixa Popular no només planifiques la teua jubilació. També pots gaudir més del teu dia a dia i de la teua llar amb algun d'aquests fantàstics regals:

Per traspàs a partir de 60.000€, tria entre:

Televisió LED LG
Smart TV 109 cm (43")

· Full HD · WiFi · 2 ports HDMI i 1 USB


Patinet elèctric
Xiaomi Plegable

· Bateria de llarg abast de 30km
· Motor de 250 W • Velocitat màxima: 25km/h

Per traspàs
a partir de 40.000€

Aspirador Granera de mà Ariete

· 2 en 1: granera i aspirador de mà
· 600 W de potència, acció ciclònica
· Cable integrat

Per traspàs
a partir de 20.000€

Rellotge Unisex Cauny

· Caixa d'aliatge • Corretja de niló?
· Resistent a l'aigua • Maquinària Seiko


Per aportació inicial o traspàs mínim de 1.000€ any per aportació inicial mínima de 300€ més aportació periòdica mensual de 60€ any equivalent periòdic anualitzat.

Tablet Pissarra

· Escriptura amb tecnologia LCD
· Pantalla de 21,5 cm (8,5")
· Llapis stylus inclòs • Es pot pegar en la nevera