ASSEGURANÇA MULTIRISC DE LA LLAR

En la teua llar, per a arribar al
més alt en tranquil·litat.

Seguro Multirriesgo del Hogar

La teua assegurança de la llar, al teu gust.

En les Assegurances Multirisc de la Llar, tenim tots els ingredients per a preparar la tranquil·litat que ajuda a gaudir el teu dia a dia:

COMPROMÍS DE QUALITAT GARANTIT1

Terminis compromesos després de la teua telefonada comunicant-nos l'incident.

< 3h.

Cita per a
visita

< 24h.

Avaluació
reparador

< 48h.

Pla de
reparació

< 3h.

Reparacions
urgents

1) Perquè el compromís de Qualitat sigua aplicable, és indispensable que totes les comunicacions es realitzen a través del telèfon d'Assistència 902 103 885 de Seguros RGA. En cas d'incompliment dels terminis indicats, Seguros RGA assumirà la prima de l'assegurança de la renovació anual següent a l'incompliment. Aquest compromís s'aplica a sinistres garantits en la pòlissa.

  • Servicis Addicionals com a bricolatge, en el qual disposes de manera gratu´ta de fins a 3 sol·licituds a l'any, amb 2 hores de mà d'obra en cada visita.

Contracta la teua Assegurança Multirisc de la Llar fins al 31 de maig i porta't un magnífic wok amb un joc de ganivets japonesos*.

Wok Bra Prior d'alumini fos i ansa de silicona termo a´llant (diàmetre 28 cm). Set de ganivets Martin Berasategui: Ganivet de trinxar, santoku i multiusos. D'acer inoxidable amb mànec de bambú.

Pregunta per la Tarifa Plana Multitranquilidad**, agrupa les teues assegurances i paga-les mes a mes sense cost addicional.