Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular present en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria19/02/2016

 Foroempleo

L'Àrea de Gestió del Talent de Caixa Popular ha participat en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria que s’ha celebrat els dies 17 i 18 de febrer en el hall de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

L’entitat financera ha muntat un estand pel que han passat centenars d’estudiants per informar-se sobre programa de pràctiques universitàries de la cooperativa de crèdit.

En este fòrum, Caixa Popular s’ha posicionat com una empresa innovadora que oferix als estudiants la possibilitat d’iniciar la seua carrera professional mitjançant les pràctiques universitàries, amb una formació prèvia i un procés de tutorització.

A més, Mª Jesús Figuerola, responsable de l’Àrea de Gestió del Talent, ha impartit la conferència “Caixa Popular, l'entitat de referència en el sistema financer valencià", centrada en el model de negoci de l’entitat i on s’ha exposat en detall tota la informació referent a les pràctiques universitàries.

Caixa Popular va ser guardonada per la Universitat de València amb el “Premi a Empreses i Organitzacions per la seua col·laboració en les pràctiques externes”.
 

Caixa Popular - Febrer 2016