Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Presentada la Iniciativa Solidària de Caja Rural-Seguros RGA en la visita a l'Hospital de Torrevella22/08/2019

Els corredors de Caja Rural-Seguros RGA que prendran part a partir del dissabte en la pròxima Volta a Espanya han visitat als xiquets ingressats a l'Hospital Universitari de Torrevella. Un acte en el qual també han participat Javier Guillén; director General d’Unipublic, Ricardo Goñi; vicepresident de Caja Rural-Seguros RGA, i Manuel Ruiz; representant del Grup Caja Rural i Seguros RGA.

RGA_Solidaria

Tots han compartit part de la jornada amb els xiquets del centre hospitalari de la ciutat des de la qual arranca en poc més de 48 hores la gran ronda espanyola. Un matí emotiu, en la qual els ciclistes han intercanviat impressions amb uns joves aficionats que s'han interessat pel seu treball com a esportistes professionals.

 

La visita a l'hospital va servir igualment per a revelar la Iniciativa Solidària que, com cada any amb motiu de la Volta a Espanya, Caja Rural-Seguros RGA posa en marxa amb l'inestimable suport del Grup Caja Rural i Seguros RGA. Una acció que tindrà lloc el 5 de setembre, a l'abric una vegada més del tradicional Dia de la Samarreta, que se celebra des de 2014.

 

Durant aquesta jornada, els més de 8.000 empleats del Grup Caja Rural deixaran el seu vestit en el penjador per a utilitzar la samarreta verda que identifica als seguidors de la formació ciclista. Un verd esperança, ja que el 10% de cada pòlissa venuda aquest dia anirà destinat a projectes socials de Creu Roja, demostrant de nou el caràcter solidari que identifica als nostres patrocinadors.

 

Ricardo Goñi (vicepresident Caja Rural-Seguros RGA): "Complim deu anys en professionals i, gràcies a la confiança d’Unipublic, complirem també huit participacions en La Volta. Per a nosaltres es tracta d'una cita molt especial que preparem amb il·lusió al llarg de tot l'any. També volem que tots els nostres esforços puguen repercutir en els que més ho necessiten. Per això durem a terme per sisé any consecutiu el Repte Solidari del Grup Caja Rural. Nosaltres, a més de ser un equip que pretén formar a joves corredors i ajudar-los al fet que cresquen com a ciclistes i persones, entenem que tenim una responsabilitat amb la societat i que podem ajudar altres persones a través de l'esport".

 

"Vull agrair i posar en valor el suport incondicional que sempre hem tingut des d’Unipublic en totes les accions solidàries que hem posat en marxa. Demostra que La Volta és especial en tots els sentits. No solament en l'esportiu, sinó també en els valors i el suport a la societat espanyola. Finalment, agrair a Caja Rural i a Seguros RGA tot el seu suport. Sense ells, res d'això seria possible; ni l'equip ni els projectes solidaris. Gràcies.”

 

Javier Guillén (director general d’Unipublic): "Vull donar les gràcies a Caja Rural-Seguros RGA i els seus patrocinadors, perquè contribueixen a mostrar que el ciclisme és una mica més que una activitat esportiva i que també es pot convertir en una activitat humana. El ciclisme és l'esport de la proximitat, de tot el món. Iniciatives així ho converteixen en un esport millor. L'equip Caja Rural-Seguros RGA és el que més accions d'aquest tipus realitza, ja que la de hui és una més de d'altres vegades que han completat iniciatives així pels altres".

 

Caixa Popular - Agost 2019