Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

SET espai d'art guanya el Premi Popular a la Millor Exposició Obert València 2018 que atorga Caixa Popular02/10/2018

SET espai d'art ha resultat la guanyadora del Premi Popular a la Millor Exposició Obert València 2018. Un reconeixement que concedeix Caixa Popular i que s'ha triat a través d'una votació pel públic general que va visitar les galeries participants en l'última edició d'Obert València.

Un esdeveniment organitzat per l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVAC), amb motiu de la inauguració conjunta del principi de la temporada artística de les galeries d'art contemporani que formen part de l'associació. Una cita que compta amb el suport i la col·laboració de Caixa Popular.

Amb un horari especial, les persones que van assistir a l'esdeveniment van gaudir de forma gratuïta de totes les inauguracions, així com del gran nombre d'obres d'artistes nacionals i internacionals que es mostren en "Obert València".

El Director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José Mª Company, ha realitzat el lliurament del premi a la directora de SET espai d'art, Reyes Martínez, per l’exposició de l’artista Cristina Almodóvar comissionada per Sílvia Tena. En l'acte també ha participat la Directora de LaVAC, Rosa Santos.

Caixa Popular - Octubre 2018