Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular llança Apple Pay 17/04/2018

La principal entitat financera valenciana Caixa Popular ofereix des de hui als seus clients Apple Pay, un servici senzill, segur i privat que està transformant els pagaments per mòbil, permetent pagar de forma ràpida i còmoda.

Antonio Ferrer, Director de Mitjans de Pagament de l'entitat financera, afirma que Caixa Popular segueix avançant en la seua aposta per facilitar el dia a dia dels seus clients dotant-los de la tecnologia més nova i innovadora, amb el suport de grans marques com Apple Pay.

La seguretat i privadesa són fonamentals per a Apple Pay. Quan es realitza una compra a través d'Apple Pay, els nombres de la targeta no són emmagatzemats en el dispositiu ni en els servidors d'Apple. Cada transacció s'autoritza amb un codi de seguretat dinàmic únic per cada pagament.

Apple Pay és molt fàcil de configurar, els usuaris continuaran gaudint de tots els beneficis i avantatges de les seues targetes de crèdit o dèbit Visa de Caixa Popular.

Per a les compres en comerços, Apple Pay funciona amb iPhone SE, iPhone 6 i posteriors, així com amb Apple Watch. Per a pagaments en aplicacions mòbils i webs és molt senzill, tan sols fer doble clic en el botó lateral i mirar el teu mòbil amb Face ID o posar el dit en el Touch ID en funció del dispositiu, tot sense necessitat de registrar-te. Per a realitzar compres de productes o servicis en aplicacions o Safari, Apple Pay funciona amb iPhone SE, iPhone 6 i posteriors, iPad Pro, iPad (de cinquena generació), iPad Air 2 i iPad mini 3 i posteriors. A més, pots usar Apple Pay en Safari des de qualsevol Mac llançats en 2012 o posteriors amb MacOS Sierra, manera que requereix confirmar el pagament amb iPhone SE, iPhone 6 o posteriors o Apple Watch, o amb Touch ID en el nou MacBook Pro.

Per a més informació, visita la pàgina: www.ruralvia.com/applepay

Caixa Popular - Abril 2018