Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'Associació de Comerciants d'Alboraia s'adhereix a l'acord que Caixa Popular manté amb Unió Gremial per impulsar el comerç de proximitat07/11/2019

Caixa Popular i  l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Alboraia (ACEPA) participen en les mateixes inquietuds per millorar l’actuació comercial i generar riquesa, dinamisme comercial i llocs de treball al municipi. Per este motiu, l’entitat que aglutina a les empreses i comerços d’Alboraia ha signat l’adhesió al acord de col·laboració que l’entitat financera valenciana manté amb Unió Gremial-Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià.

Un conveni que ajudarà a millorar la competitivitat del comerç de proximitat a la localitat, donat que l'entitat financera posa a disposició dels associats la Targeta de Compra Local de Caixa Popular.

Un instrument de pagament exclusiu que permet als clients dels negocis associats finançar les seues compres sis mesos sense interessos o la possibilitat d'ajornar-les a més temps. I, millora la competitivitat d'aquests comerços enfront de les grans superfícies, alhora que fomenta les compres.

Adolfo Mahiques, Director de l’oficina de Caixa Popular a Alboraia, i Raül Riera, President d’ACEPA, han sigut els encarregats de formalitzar l’acord entre les dos entitats.

Caixa Popular - Novembre 2019