Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Bicicleta Solidària de Seguros RGA i el Grup Caixa Rural acumula més de 8.200 euros en donacions04/09/2018

Només durant la Volta a Espanya, la Bicicleta Solidària ha recorregut 1.500 quilòmetres que es tradueixen en 4.500€ per a diferents projectes socials.

El projecte Bicicleta Solidària compleix sis anys més viu que mai. Així s'ha posat de manifest durant la Volta a Espanya, ja que en tan sols tres dies s'han recorregut 1.500 quilòmetres, que s'han traduït en 4.500 euros, que es destinaran als projectes socials que duen a terme l’Associació Nena Paine de Málaga i a la Creu Roja de Granada i Roquetas de Mar (Almeria). Estes donacions se sumen a les aconseguides en Zarautz (Guipúscoa) i Bermeo (Biscaia), per la qual cosa, durant 2018, s'han recorregut més de 2.700 quilòmetres, que s'han convertit en donacions per import de més de 8.200 euros.

Seguros RGA, patrocinadora oficial de la Volta Ciclista a Espanya i de l'equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA, torna a apostar per aquest projecte solidari al costat de les Caixes Rurals, que fins al 16 de setembre viatjarà al costat de la Volta a Espanya, al mateix temps que estarà present també en altres activitats lúdiques i esportives que se celebren per tota la geografia espanyola.

Caixa Popular - Setembre 2018