Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i la Federació Empresarial d'Hostaleria de València renoven el seu acord de col·laboració28/02/2019

L'entitat valenciana Caixa Popular i la Federació Empresarial d'Hostaleria de València (FEHV) han renovat el conveni de col·laboració per a treballar conjuntament en benefici dels empresaris i professionals del sector hostaler.

En el marc del conveni s'estableixen una sèrie de condicions especialment avantatjoses per als associats en productes, servicis i mitjans de pagament. Entre aquests destaca una taxa de descompte molt reduïda per als TPV, així com una tarifa especial per a les targetes internacionals, línies d'ajornament per a impostos, la Targeta de Crèdit pròpia per als socis de FEHV, així com diverses línies de finançament adaptades a les necessitats dels hostalers.

A través d'aquest conveni, des de la xarxa d'oficines de Caixa Popular s'informarà els empresaris hostalers dels avantatges exclusius per als associats de la Federació d'aquest acord.

Caixa Popular és una cooperativa de crèdit valenciana, que amb 72 oficines repartides per la Comunitat Valenciana, i que busca fomentar els aspectes econòmics, socials i formatius que ajuden la societat valenciana a millorar la seua situació i generar sinergies, per a contribuir al desenvolupament econòmic i social.

L'acord entre les dues entitats, el formalitzaren el Director de Negoci de Caixa Popular, José Mª Company, i Manuel Espinar, president de FEHV.

Durant la signatura, José Mª Company, va destacar la importància d'aquest acord per a facilitar la millora dels establiments valencians per a guanyar en qualitat i millorar la seua competividad.

Per la seua part Manuel Espinar va agrair a Caixa Popular la seua contínua aposta pel sector hostaler i per dotar als empresaris de facilitats per a la gestió diària de la seua empresa.

Caixa Popular - Febrer 2019