Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular es converteix en el patrocinador principal del Teatre Olympia10/04/2019

Caixa Popular, principal entitat financera valenciana, ha iniciat un programa de mecenatge cultural en el Teatre Olympia, un patrocini per a donar suport a un dels teatres més representatius del panorama cultural valencià.

Gràcies a aquesta col·laboració, el Teatre Olympia, compta amb una nova decoració amb el lema ‘Caixa Popular, A Escena!’, que s'integra en els seus diferents espais, com l'entrada, recepció, pati de butaques i accessos a plantes superiors.

“Caixa Popular vol generar valor a la societat valència i plasmar la seua petjada social, amb aquesta intenció hem iniciat la col·laboració amb el Teatre Olympia, un espai icònic de la ciutat amb més de cent anys d'història que és, sens dubte, l'epicentre de la cultura valenciana”, ha comentat en la presentació Paco Alós, director de Relacions Institucionals i RSC de Caixa Popular.

Per part seua, des del Teatre Olympia, es mostren molt satisfets amb el patrocini de Caixa Popular, perquè naix de la visió compartida d'aportar valor i benestar des de l'àmbit de la cultura, al global de la societat valenciana.

“La unió d'iniciatives privades com aquesta que vos presentem hui, ens acosta més al model anglosaxó de suport a la cultura, i això ens fa més lliures, perquè no depenem tant del model cultural públic, que en la Comunitat Valenciana suposa gairebé el 90%”, ha comentat per la seua part Enrique Fayos, director del Teatre Olympia.

Aquesta acció, emmarcada en la nova estratègia empresarial de l'entitat, s'estén més enllà de l'àmbit comercial. L'objectiu és construir una sinergia en equilibri entre reputació i integració de totes dues institucions per a créixer conjuntament, aportant el màxim de cadascuna a la ciutadania valenciana.

L'aposta de Caixa Popular pel Olympia, com a degà dels teatres de la ciutat del Túria, respon, segons Alós, al fet que la seua cartellera és molt “variada i de qualitat, de forma anàloga amb la València heterogènia, oberta i plural”.

Amb més de 40 anys d'història, Caixa Popular és l'entitat líder del sistema financer valencià, una banca de proximitat, amb valors i amb una sensibilitat social diferent a la resta d'entitats. La seua activitat destaca per la gestió ètica, professional i per la seua solvència. Una cooperativa que creix i basa aquest creixement a continuar generant riquesa local. Una sòlida realitat que compta cada dia amb més clients, més oficines, més equip humà i més negoci.

Caixa Popular - Abril 2019