Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Set equips de Caixa Popular repeteixen en el desafiament de l'Oxfam Trailwalker 201816/04/2018

Els participants en l’edició de Girona superen amb èxit la prova.

Més de quaranta persones del col·lectiu de Caixa Popular participaran per cinquè any consecutiu en la Trailwalker Intermón Oxfam. Cinc equips ja han participat amb èxit en l'edició de Girona, que s'ha celebrat aquest cap de setmana, i dos equips participaran en l'edició d'Euskadi el 19 de maig.

Es tracta d'una de les marxes esportives més importants contra la pobresa. Sota el lema "100 km, una causa", els participants de les dos proves recorreran a peu 100 km en un màxim de 32 hores. En concret seran els trams d'Olot-Sant Feliu de Guíxols per la Via Verda de Girona i les Muntanyes de Vitòria i l'embassament d’Ullibarri-Gamboa.

Organitzat per Oxfam-Intermon, es tracta d'un dels majors desafiaments esportius del món per a lluitar contra la pobresa i la fam. Ja que gràcies als donatius dels equips, l'ONG obté una important recaptació, que es destina als més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, que desenvolupa en 50 països.

Els set equips de Caixa Popular estan compostos cadascun d'ells per quatre marxadors i dos persones amb vehicle que els presten el seu suport durant el recorregut. Com a requisit, cada equip comença i acaba junts la marxa, en un exemple de solidaritat i treball en equip.

Anualment, Caixa Popular dóna suport aquesta iniciativa pel compromís que manté en coherència amb els seus valors de solidaritat, cooperació i compromís amb l'esport.

Caixa Popular - Abril 2018