Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'Ajuntament d'Alaquàs i Caixa Popular signen un conveni de col·laboració per a promocionar el centenari del Castell20/06/2018

L'entitat financera valenciana aportarà 30.000€ per a la realització d'activitats durant la commemoració del centenari del Castell d'Alaquàs com a monument històric.

Caixa Popular i l'Ajuntament d'Alaquàs han signat un nou conveni de col·laboració amb el qual l'entitat financera es compromet a donar suport econòmic a les activitats culturals, actuals i futures, que es desenvolupen amb motiu de la celebració del Centenari de la Declaració del Castell com a Monument Històric Artístic Nacional.

Durant la signatura de l'acord han estat presents l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, el Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, el Director de Zona, Francisco Montesa, i el Director d’una de les oficines de Caixa Popular en Alaquàs, Pep Cuenca.

Amb la signatura d'aquest acord que es perllongarà fins a 2019, l'entitat financera valenciana materialitza el seu compromís amb la dinamització de les activitats socials culturals que es duen a terme al municipi.

Des del 21 d'abril de 2018 fins al 28 de febrer de 2019, Alaquàs està celebrant el Centenari de la protecció del Castell d'Alaquàs com a monument històric artístic que va permetre la seua conservació fins als nostres dies i que hui dia siga un referent educatiu, cultural i un model de conservació del patrimoni.

Per a commemorar aquesta fita l'Ajuntament d'Alaquàs amb la col·laboració de nombrosos col·lectius locals i institucions públiques ha programat, com a escenari central el Castell d'Alaquàs, una gran quantitat d'actes culturals i socials: visites guiades teatralitzades i teatre infantil l'últim diumenge de mes, exposicions, obres de teatre, presentació de llibres, concerts de música, reunions institucionals de les principals institucions valencianes i programes educatius en col·laboració amb la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.

Caixa Popular està molt lligada a Alaquàs, on va nàixer en 1977. Com a cooperativa valenciana amb vocació social, l'entitat du a terme iniciatives que plasmen el seu compromís amb la societat valenciana, per este motiu coopera amb un projecte d’aquesta índole.

Caixa Popular - Juny 2018