Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular es converteix en el patrocinador principal del Circuito Café Teatro28/09/2017

Caixa Popular manté la seua política de suport a la cultura valenciana i assumeix el patrocini oficial del Circuito Café Teatro. El projecte que porta 17 anys en marxa acull en el seu nom a l'entitat financera, amb el que ha passat a denominar-se Circuito Café Teatro Caixa Popular.

El Circuit arranca la seua programació l'1 d'octubre i seguirà fins al mes de maig en multitud de locals de València i poblacions. Com a novetat amplia la seua oferta al tindre locals des del dimarts fins al diumenge combinant horaris de vesprada i nit. Els locals que formen part d’esta primera programació són: Radio City, La Flama i Beers&Travels en el centre de la ciutat, La Fábrica de Hielo en el barri del Cabanyal, La Andaluza a Moncada, Lo Rat a Torrent, Soho Center a Alzira, el Café Tocado al barri de Ruzafa i la sala de concerts 16 Toneladas al costat de l'estació d'autobusos de València. Estos espais s'aniran ampliant en pròximes programacions.

Quant a l'oferta d'artistes que recorreran el Circuito Café Teatro Caixa Popular són, com sempre, d'una gran varietat d'estils, en aquesta ocasió monòlegs (Manu Badenes, Patricia Sornosa, Jesús F. Manzano, Ismael Galán, Luci Mendoza, Rafa Forner, Pablo Carrascosa i Pablo de los Reyes), màgia còmica (Ruben Aparisi), clown-gestual (Cascai Teatre) i cançó d'humor (Paco Enlaluna i Roberto Gontán).

Tota la programació està disponible en www.circuitocafeteatro.com

Caixa Popular - Setembre 2017