Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i el Col·legi Territorial d'Administradors de Finques de València i Castelló s'alien per facilitar la gestió econòmica financera dels col·legiats25/09/2018

 

Caixa Popular i el Col·legi Territorial d'Administradors de Finques de València i Castelló han establert una aliança de col·laboració per facilitar la gestió econòmica financera dels col·legiats.

La principal entitat financera valenciana ha dissenyat productes i servicis exclusius per als col·legiats i per a les comunitats que aquests gestionen. Entre els quals destaquen un compte sense comissions, una auditoria de segurs gratuïta o una línia de finançament en condicions avantatjoses, entre uns altres.

Amb l'objectiu d'oferir uns servicis financers més directes i adaptats a les necessitats dels administradors de finques pertanyents al col·legi, Caixa Popular ha obert un punt d'informació en les instal·lacions del Col·legi, situat en la Plaza Crespins, 3 de València; amb horari de 10h a 14h de dilluns a divendres.

Des d'aquest lloc, en el qual està al capdavant Inma Cavero de Caixa Popular, s'informarà de manera presencial, a tots aquells associats, o qualsevol persona relacionada amb els seus despatxos, que vagen a la seu del Col·legi i sol·liciten informació. També s'oferirà atenció telefònica o digital.

Caixa Popular des del punt d'informació comunicarà i informarà a tots els associats del col·legi sobre els avantatges que els pot oferir per facilitar les gestions financeres de la seua activitat professional i particular gràcies al conveni en vigor entre ambdues entitats.

El Director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José María Company, i el President del Col·legi Territorial d'Administradors de Finques de València i Castelló, José Sales, han estat els encarregats de formalitzar la col·laboració, en una signatura que ha tingut lloc en les instal·lacions del Col·legi.

Caixa Popular - Setembre 2018