Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Banca Privada de Caixa Popular organitza una jornada exclusiva per a tractar les oportunitats fiscals i novetats legislatives 29/11/2017

En l’esdeveniment han participat 150 clients de l’entitat financera

Caixa Popular ha organitzat una conferència exclusiva sobre "Oportunitats fiscals i novetats legislatives" per a clients de Banca Privada de l'entitat, en la qual han participat com a ponents Ramón Carballás, Director d'Assessoria Jurídica i Fiscal del Banc Cooperatiu Espanyol, i Mónica Blesa, Directora de Banca Privada de Caixa Popular.

La jornada ha començat amb la intervenció de Mónica Blesa, que ha informat de les novetats legislatives que entren en vigor al gener de 2018. En concret, la Directora de Banca Privada de Caixa Popular ha destacat que l'entrada en vigor de MIFID II li donarà un major protagonisme al servici d'Assessorament en matèria d'Inversions i de Gestió Discrecional de Carteres.

Per la seua banda, el Director d'Assessoria Jurídica i Fiscal del Banc Cooperatiu Espanyol, ha explicat amb exemples, la importància de tenir una bona planificació fiscal que permeta rebaixar la factura fiscal tant en IRPF com en l'Impost sobre Patrimoni.

L'acte l’albergat l'Hotel Sercotel Sorolla Palace de València i en ell han participat al voltant de 150 clients de l'entitat financera.

Caixa Popular - Novembre 2017