Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El cicle de conferències d'Unisocietat, que patrocina Caixa Popular, finalitza aquest mes de juny al Camp de Túria, la Ribera Alta, l'Horta i la Vall d'Albaida10/06/2019

Durant el mes de juny s'impartiran conferències en les seus d’Unisocietat a Bétera, Riba-roja de Túria, Alzira, Benetússer, Quart de Poblet i Ontinyent. Suposa l'última tanda de ponències en el territori per al curs 2018-2019 del programa Unisocietat.

El cicle de conferències d’Unisocietat, organitzat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb la col·laboració de la Diputació de València i el patrocini de Caixa Popular, finalitza en juny i es reprendrà el pròxim curs acadèmic d’Unisocietat, que començarà a la tardor.

Es tracta de noves xarrades pluridisciplinàries que transfereixen coneixement a la societat, complementen la formació de l'estudiantat d’Unisocietat i animen a tots els majors de 30 anys a sumar-se a aquest programa universitari que compta en el present curs 2018-2019 amb més de 1.700 estudiants entre les seues 12 seus.

Participa en aquesta ocasió professorat de les Facultats de Biologia, Dret, Història i Psicologia. La primera conferència s’ha celebrat a Alzira (Ribera Alta). El professor Carlos Martínez (Institut Canvanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, UV) ha impartit la xarrada Les extincions en la història de la vida en el Centre de Formació de Persones Adultes “Enric Valor” d'Alzira.

Bétera (Camp de Túria) i Benetússer (Horta Sud) també han acollit les conferències d’Unisocietat. Jorge Ramos (Departament Història Moderna i Contemporània) ha abordat al Castell de Bétera el conflicte Israel-Palestina. Per la seua part, la professora Mª Elena Olmos (Dret Romà i Dret Eclesiàstic de l'Estat) ha oferit una conferència sobre el matrimoni a Espanya en el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benetússer.

El professor Antoni C. Ledo (Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga) ha impartit en el Saló d'Actes del Centre Social de Riba-roja de Túria (Camp de Túria) la conferència El meu nom és gladiador. El món de la gladiatura al cinema.

El dia 13 de juny Ontinyent rebrà a la professora Mª Isabel Martínez Martínez (Departament d'Infermeria) que impartirà una conferència sobre primers auxilies.

Finalment, el dia 19 de juny, la seu d’Unisocietat de Quart de Poblet (Horta Oest) rebrà a la professora Dolores Gil (Psicologia Evolutiva i de l'Educació) que oferirà la conferència titulada Viure l'experiència de la transsexualitat.

Caixa Popular - Juny 2019